csatos póthaj

Nagyon divatos a csatos póthaj viselése

A hosszú, loknis vagy színes hajzuhatag többé már nem álom. Divatot teremtett a különböző stílusú csatos póthaj viselése. Hasznos segítség, ha a hajunkat a legnagyobb odafigyelés ellenére sem tudjuk hosszúra növeszteni.

Ezen kiegészítő stílusának gyakorlatilag csak a képzeletünk szabhat határt. Rengeteg színben és formában elérhető. Nem beszélve a különböző anyagból készült kivitelekről, mint a szintetikus vagy a természetes. A csatos póthaj legtöbb változata a bolti állapota után természetesen szabadon formázható, vágható, festhető. A megjelenésünk ennek köszönhetően mindig trendi vagy egyedi lesz. A póthaj ezen kivitele nagyon praktikus, hiszen kiváltja az időigényes és költséges póthaj beültetést, felvarrást. Ráadásul több is lehet belőle.

Viselhetünk más és más póthajat a hétköznapokon vagy a különböző alkalmakkor. A póthaj elérhető tincsenként, de vásárolhatunk egy egész hajkoronát is belőle. Tincses változata vidám színekben is kapható. A csatos póthaj viselésével garantáltan nem lesz többé unalmas a megjelenésünk.

spacer