műtős ruha

Műtős ruha barátságos mintával

Az egészségügyi ruhadaraboknak van egy különleges fajtája, ami egyedi körülmények között kerül viselésre. Egy profi módon kialakított műtős ruha komfortosan viselhető és nem akadályoz a munkavégzésben. Széles választékban kaphatóak ezek a ruhadarabok és bár a legtöbben a klasszikus fehér színre asszociálnak ezzel kapcsolatban, pedig léteznek különféle mintás darabok is.

Utóbbi műtős ruha akkor ideális választás, olyankor mutatkozik igény ezekre, ha gyermekekkel, fiatalokkal történő munkavégzésről van szó. A gyermeksebészet területén a kicsik félelmével is meg kell küzdeni, nemcsak a szakmai kihívásokkal. Ilyen esetekben kitűnő szolgálatot tesz a fagylalt vagy muffin mintával ellátott műtős ruha.

Erre nincsenek vonatkozó szabályok, tehát az említett mintás ruhadarabokat akár egy hagyományos sebészeten is láthatjuk. Tapasztalatok szerint a legtöbben a hagyományos, fehér, kék és zöld színben elérhető műtős ruha mellett döntenek. De nagy popularitásnak örvendenek a gombos, sportos köpenyek és ingek is, társítva a fehér színnel.

spacer