kapuzárási pánik nőknél

Kapuzárási pánik nőknél – hogyan éljük túl?

Korábban ezt a jelenséget hagyományosan a férfiak kiváltságának tekintették. De a gyakorlat azt mutatja, hogy a kapuzárási pánik nőknél is előfordulhat. A korral járó válság mindig számvetést jelent. Ezen a ponton mindenki, a 3 éves kisgyermek, a lázadó tinédzser vagy a 35 éves felnőtt is rájön, hogy nem akar tovább a korábbi forgatókönyv szerint élni. Valamit meg akarnak változtatni, csak nem mindig tudják, hogy mit vagy miként.

A kapuzárási pánik nőknél relatív kifejezés. Egyeseknél észrevétlenül, másoknál pedig látható okok nélkül, szörnyű erővel jelentkezik. Az elégedetlenség általában fokozatosan, cseppenként halmozódik fel és egy ponton a pohár túlcsordul. A hormonális változásokkal és annak megértésével jár együtt, hogy nagyon hamarosan nem lesznek képesek utódokat szülni. Mit tehet egy nő, ha ilyen helyzetbe kerül? Először is, ne úgy tekintsen magára, mint egy legyőzhetetlen Terminátorra. A kapuzárási pánik nőknél igenis leküzdhető, csak tennünk kell érte.

A Geox új sneaker kollekciót mutatott be

A Geox sneakereket most már hideg időben is viselhetjük. Az olasz márka új termékeket mutatott be, amelyek melegen és szárazon tartják a lábát. A cég kibővítette az aktív életmódot kedvelőknek készült lábbeli kollekcióját. Az új cipők mostantól két termékcsaládban vannak jelen, amelyek az Amphibiox és Spherica technológiát használják, számol be a colore.hu. Az első a teljes vízállóságért felelős. A cipő száraz marad anélkül, hogy a láb túlmelegedne.

A Spherica kollekció darabjai pedig még a legzordabb időjárási körülmények között is kényelmes viseletet biztosítanak, olvasható a colore.hu bejegyzésében. Minden modell vízálló membránnal és perforált, légáteresztő, párnázott talppal van ellátva. Ezek az elemek a teljes talpfelületen helyezkednek el és segítik a visszapattanást, csökkentve a stresszt és a terhelést. A Geox tervezői a tömör kialakítás és az egyszerű, olasz ihletésű vonalak mellett döntöttek, hogy a cipők bármilyen megjelenéshez passzoljanak. Az új termékek változatos színkombinációban kaphatóak, tájékoztat a colore.hu.

spacer