nővér tunika

Karcsúsított szabású nővér tunika

Az egészségügyben dolgozók néha igen hosszú műszakokat kénytelenek vállalni, tehát egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű ruhában vannak. Sokak által kedvelt a nővér tunika, hiszen csinos szabása szabad mozgást tesz lehetővé.

Ha esetleg le kell hajolni, akkor nem csúszik fel, munka közben nem kell arra is figyelni, hogy miként áll a ruha. Magabiztos kinézetet sugall, ez pedig az első lépés a bizalom felé. Általában az egészségügybe került emberek meg vannak szeppenve, olykor épp az ellenkezője, túl bátrak. Egy rendelőben bármi előfordulhat, akár a kiszámíthatatlan viselkedés is. A felelősségteljes munka velejárója a megfelelő öltözet. A nővér tunika természetesen a megszokott fehér színben is elérhető, de kiváló minőségűek a legkorszerűbb anyagokból készült, különböző színben elérhető modellek is.

Több árnyalatú kék, zöld, bordó és lila színű nővér tunika is megtalálható a webáruházunkban. Mindegyik modellnél feltüntettük az összetételt, de egytől-egyig jó nedvszívó képességgel bír és könnyű karbantartás jellemzi.

spacer