azonnal terhelhető implantátum

Az azonnal terhelhető implantátum egyre népszerűbb

Ez az úgynevezett titáncsap beültetés után gyökérként funkcionál. Az azonnal terhelhető implantátum fejlett gyártási technológiával készül. Az eljárás lehetővé teszi a pácienseknek, hogy visszanyerjék a korábbi vonzerejüket és a rágás örömteli élményét.

A fémmentes műgyökér egyik legnagyobb előnye, hogy minimális vertikális csontállománnyal rendelkező személyeknél is alkalmazható. A rákerülő felépítmény megfelel a legmagasabb esztétikai elvárásoknak. A legtöbb esetben 72 óra elteltével már lehetőség van a rögzített híd felhelyezésére. Az azonnal terhelhető implantátum tökéletesen illeszkedik és stabilan rögzül. A kezelés természetesen helyi érzéstelenítővel történik, ebből kifolyólag csak minimális kellemetlenséggel jár.

Ezzel a megoldással nem csupán az esztétikus mosoly érhető el, hanem az egészségéért is sokat tehet. Ha a foghiány miatt nem tudja tökéletesen megőrölni az ételeket, az kihat az emésztőrendszerre, ami további problémákat okozhat. Az azonnal terhelhető implantátum hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

spacer