új társasjátékok

Itt egy lista a 2022-ben megjelent új társasjátékokról

A társasjátékok óriási kínálatából sokszor nem egyszerű választani, ráadásul évről évre rengeteg új terméket dobnak piacra. Egy helyen megnézheted a 2022-ben megjelent új társasjátékokat a Gémklub weboldalán. Nagy segítséget nyújthat itt a különböző típusú játékok leírásaival is megismerkedhetünk, így könnyebben kiválaszthatjuk az adott célközönségnek vagy az adott alkalomra szánt játékot.

Az új társasok remek szórakozást nyújtanak családi, baráti összejövetelek, közös gyerekjátékok vagy szülinapi zsúrok alkalmával. A Hangok a fejemben című játék például egy hangulatos, szórakoztató területfoglalós társas, amit ha már a gyerkőcök nagyobbak, akkor akár az egész család együtt játszhat.

A Robbanó Minyonok, a Süti, sapi, taco, pizza vagy a Ki20tuk! rövidebb játékidőkkel pörgősebb játékok, amelyek kiválóan illenek egy jó szülinapi zsúrhoz, vagy akár a nyári strandolás, hosszú utazás közben gondoskodhatnak a jó hangulatról. A kreatív gyerekeknek lehetőség van akár álomház vagy egy egész metróhálózat építésére, az Álomház vagy a Következő megálló: London című játékkal.

Aki a stratégiai játékokat szereti, biztosan talál az újdonságok között ilyet is, például a Végtelen tél-Amerika őslakosai, vagy a Summoner Wars 2.kiadás-Fertőzött törpök frakciópakli ez esetben tökéletes választás lehet. Ezek hosszabb játékok, mindenképp érdemes időt szánni rájuk, remek szórakozást nyújtanak akár egy baráti összejövetel alkalmával is.

A partijátékok közül az egymás megismerését segítő játékok, például a Jó tudni! beszélgetős társas egy klassz kis buli megalapozója lehet. Családi partijáték a Cortex Harry Potter, ami egy pörgős logikai játék, ebben kitapintható kártyák teszik különlegessé a játékot, miközben a társas az agyunk minden sejtjét megmozgatja.

Az újdonságok között találni két fős kártyajátékot is, ha a nagy társaság épp nem adott, ilyen például a Senkiföldje, ami egy izgalmas, posztapokaliptikus jövőben játszódik. De ezenkívül érdemes még tovább böngészni a Gémklub weboldalán, ahol az újdonságok mindenképp sok szórakozással, kihívásokkal kecsegtetnek.

spacer