Okosóra

Kényelmes okosóra a modern fiataloknak

Korábban a klasszikus karóra népszerűsége csökkent, mivel a mobiltelefonoknál megtalálható volt az idő is a képernyőn. Napjainkban viszont a sérülékenység miatt nem egészséges állandóan elővenni az okostelefont, így az időmérő újra keresett lett.

Hogy ne kelljen minden értesítést és SMS-t a telefon kijelzőjén megtekinteni, az okosóra gyártók megtervezték azt a változatot, ami nemcsak lépéseket számol és pulzust mér, hanem bizony sokkal komplexebb feladatokra is hivatott.

Bluetooth funkcióval ellátott okosóra modellek webáruházunkban is kaphatóak, részletes termékismertetővel, gyors rendelési procedúrával. Nem kell állandóan a zsebébe nyúlnia Önnek sem, ugyanis ez az okosóra jelzi, mikor kapott üzenetet, e-mail-t, esetleg ha bejövő hívása van.

Bekapcsolható csengés vagy rezgés különböző értesítésekre, így el tudja dönteni, melyekre reagál és melyekre nem. A támogatott nyelvek között megtalálható a magyar is, anyaga fém és szilikon, így a sérülések is minimálisak. További részletekre a honlapunkon tehet szert.

spacer