Gurulós állványok

Gurulós állványok stabil kivitelben

Miért inkább állvány, mint létra? A jelszó, a biztonság! Emellett sokkal kényelmesebb vakolni a ház homlokzatát a gurulós állványok egyikén állva, mint egy létrán ágaskodva.

Hogyha egy komoly projektbe szeretnénk belevágni, akkor ne közben gondoljuk át, hogy mire lesz szükségünk a tökéletes kivitelezéshez, hanem tervezzük meg előre! Egyáltalán nem számítanak túlzásnak a gurulós állványok jelenléte, hiszen alaposan felgyorsítja a munkát egy ilyen fémszerkezet.

Összeállítva hamar nyilvánvalóvá válik, hogy milyen jól átgondolt kivitellel állunk szemben. A gumírozott kerekek kimerítik a mobilitás fogalmát.

Ezek mindegyike fékkel van ellátva, ezáltal stabilizálhatóak a gurulós állványok. A gumikerekek földelelésként is jól szolgálnak, ami életet menthet egy esetleges áramütést követően. A weboldalon található Layher állványok a csúcstechnológiát képviselik ebben a kategóriában. Bizonyos körülmények között, a gurulós állványok alkalmazása nem lenne biztonságos, kitámasztások, ellensúlyok és fali rögzítések nélkül.

spacer