kerékpár sisak

Kerékpár sisak a fejünk védelmére

Megéri kihasználni a kellemes idő nyújtotta előnyöket és minél többet tartózkodni a szabadban. Ha szeretünk ilyenkor nagyobb távolságokat megtenni, akkor pattanjunk kétkerékre, de ne feledkezzünk el a kellő védelemről sem! A kerékpár sisak fontos kiegészítője a felszerelésünknek.

Sokan úgy vannak vele, hogy csak felesleges holmi, amire nincs szükség, de sohasem lehet előre kiszámítani, mikor következik be egy olyan véletlen baleset, amikor viszont súlyos sérülésektől óvja meg a fejünket. Egy nagyon széles palettával rendelkező termékkategóriáról van szó a kerékpár sisak esetében. Rengeteg változat áll rendelkezésre, így tetszés szerint lehet ezek között kutakodni.

Látogassunk el az ebikeszalon.hu weboldalra és ismerkedjünk meg a lehetőségeinkkel! A motorozás során használt kivitelekkel szemben, ezek általában nem teljesen zártak. Stabil rögzítéssel bírnak, hogy menet vagy esés közben biztosan ne kerüljenek elhagyásra. A kerékpár sisak jól viseli az erőhatásokat és alapos védelmet nyújt. Szerencsés, ha mindig rendelkezésre áll, de nem kell támaszkodjunk rá.

spacer