toronyépítő

Készségfejlesztő toronyépítő babáknak

Nemcsak a szakemberek, hanem a szülők is azt tapasztalják, hogy a kicsik imádnak egyszerű dolgokkal foglalatoskodni. Nem feltétlenül igénylik a túlgondolt játékokat, hiszen ők pár pohárral vagy dobozzal is remekül elszórakoztatják magukat. A toronyépítő egyszerű, de annál nagyszerűbb játék.

Nekünk, felnőtteknek, talán nem tűnik túlzottan érdekesnek, azonban a 3 év alattiaknak remek elfoglaltságot nyújt. Ők ugyanis egy ilyen játékkal megismerik a formákat, gyakorolják a tárgyak fogását, egymásra helyezését, az egyensúlyérzékük pedig közben fejlődik.

A toronyépítő 8 darab pohárkája között 5 áttört mintájú és teli található. Vízben és homokozóban is nagyon szórakoztató, hiszen jó móka megfigyelni, ahogy a különböző mintákon átfolyik a víz vagy a homok. A toronyépítő szuper készségfejlesztő. Kitűnően támogatja a finommotoros, problémamegoldó készséget, a kognitív képességeket és a kézügyességet. Az anyaga mentes a káros összetevőktől, így az sem okoz problémát, ha a babák esetleg a szájukba veszik.

spacer