leesésgátlós kiságy

Az előrelátó szülők leesésgátlós kiságyat választanak

A kicsik zavartalan alvása érdekében, kényelmes és biztonságos alvóhelyet kell teremtenünk a számukra. A leesésgátlós kiságy az alvást kényelmessé teszi, valamint megmenti a babát a leeséstől és attól, hogy éjszaka megijedjen. A gyermek életkorától függően, a támlákkal ellátott gyerekágy többféle lehet.

Vannak modellek, amelyek a 3 évesnél fiatalabb korosztálynak készülnek, mások 3-5 éves korig ajánlottak és természetesen az 5 évestől idősebbeknek is gyártanak leesésgátlós kiságyakat.

Az iskolások már nagy gyerekek. Sokaknak ezért úgy tűnik, hogy a támlák jelenléte ebben a korban egyszerűen szükségtelen. Abban az esetben, ha a kicsik nyugtalanul alszanak esténként és éjszaka is aktívak, nem árt, ha pár évig ilyen gyerekágyban alszanak.

Ez a védelem nem engedi, hogy a takaró vagy a párna leessen a földre és egyszerűen látványos megjelenést kölcsönöz az alvóhelynek. A leesésgátlós kiságy kiválasztása meglehetősen egyszerű. Elég csak figyelembe venni az esztétikus külsőt és a funkcionalitást.

spacer