Kínálatunkban zuhantak konyak árak

Valami különlegesre vágyik, de már unja a megszokott ízeket? Olyan italt szeretne, amelyiknek története van és az elkészítése nem mindennapi? A konyak árak kíméletesek a pénztárcájához és olyan termékekhez juthat, amelyek minden szempontból különlegesek.

Nem lehet akármilyen szőlőpárlatot elnevezni konyaknak. Számos szabálynak kell megfelelnie annak az italnak, amelyik ezt a nevet szeretné viselni. Webshopunkban a konyak árak ennek ellenére megőrizték azt a mércét, amivel Önnek is elérhetővé váltak.

Hogyha szeretne megkóstolni egy igazi íz-kavalkáddal rendelkező konyakfélét, akkor nem fog csalódni a Hennessy VS Cognac aromájában. Érezni rajta egy kevés mogyorót a vanília mellett és az illatában megbújnak az erdei gyümölcsök is. A VS megjelölés arra utal, hogy legalább 2 éves tölgyfahordós érlelésen ment keresztül.

A konyak árak bizonyos fajták esetében rendkívül magasak lehetnek, mivel minél régebbi és ritkább egy ital, annál nagyobb lesz az értéke. Azonban a Hennessy verhetetlen áron került fel az online palettára.

spacer