Forrás: himgeurope.com

Kopaszodás elleni módszerek

A hajhullás és a kopaszodás megállítására valamint visszafordítására már számtalan eszközt, terméket és kezelést ötöltek ki. Vannak hajvesztés elleni gyógyszerek, samponok; a kopaszodást elfedő termékek pl. hajporok vagy parókák; valamint különböző terápiák illetve beavatkozások. Ezek közé tartozik a hajbeültetés is, mely valamennyi módszer közül a legbiztosabb, mivel véglegesen leszámol a kopaszodással, és garantált eredményt hoz.

Miért válassza a hajbeültetést a többi hajhullás elleni módszerrel szemben?

Sajnos a legtöbb módszer nem alkalmas a hajvesztés végleges megállítására, és az általuk elért eredmény a legtöbb esetben nem elégíti ki a várakozásokat. A hajhullás elleni gyógyszereknek sokszor súlyos mellékhatásaik vannak, a samponok és olajok általában nem használnak. A különböző hajporok nem tartósak, és ezeket már nem lehet használni nagymértékű kopaszodásnál. A paróka általában nem természetes, és hosszútávon rendkívül drága megoldás.

A hajbeültetés ezzel szemben nem jár semmiféle mellékhatással, a beavatkozással elért eredmény azonban garantált. A beültetett hajszálak minden esetben növekedésnek indulnak, és nem fognak kihullani új helyükön sem. A végeredmény rendkívül természetes, senki nem fog tudni különbséget tenni a beültetett és az eredeti haj között. A hajátültetés végleges megoldást nyújt, és hatalmas előnye, hogy csak egyszer kell elvégeztetni ezt a beavatkozást. A HIMG klinikán azt is fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen a hajbeültetés, ezért olykor akciókat is tartunk.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply