kültéri betonfesték

Sokoldalúan alkalmazható a kültéri betonfesték

A természet erői gyakran nagyon komoly kihívást jelentenek, még az olyan felületeknek is, amelyek amúgy kifejezetten tartósak. A fémet, betont egyaránt elporlasztja az eső, szél, fagy és nem utolsósorban fokozott napsütésből eredő, roncsoló ultraviola sugárzás. Mit tehetünk, hogy csökkentsük ennek az esélyét? A kültéri betonfesték remek választást kínál. Az átlagos terhelésből eredő igénybevételnek minden probléma nélkül ellenáll.

Sokoldalúan felhasználható. Oszlopok, járdák, jelölő vonalak, lépcsők felülete egyaránt bevonható a készítménnyel. Csúzszállóságot csak ott tudunk elérni ezzel, ahol nem kap rendszeresen esőt. A kültéri betonfesték felhordása egyszerű, de a munkálat előtt mindenképpen történjen meg az alapos tisztítás, hogy minden szennyeződéstől mentes alapra kerüljön fel.

A kültéri betonfesték remekül bírja az mechanikai igénybevételt, kopásálló, de még az olaj oldó hatását is elviseli. Nem fog csalódást okozni, de a tisztíthatóságával lehet némi akadályba ütközünk, ugyanis a durva felület, amit alkot a kültéri betonfesték, megnehezítheti a por eltávolítását.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply