lakókonténer

Lakokonténer páratlan kényelemmel

Családi otthon konténerből? Első hallásra furcsának tűnhet, de amint megtekintjük az ezzel a technológiával épült ingatlanokat, máris láthatjuk, hogy mennyire innovatív megoldással állunk szemben. Miután gyönyörködtünk, akkor következhet egy kis számolgatás.

Egy tágas lakókonténer kialakítása sokkal kevesebbe kerül, mint a hagyományos téglaépület felépítése. Természetesen az elektromos áramot és a hideg-meleg vizet sem kell nélkülöznie annak, aki a lakókonténer mellett dönt.

Ez a fajta kialakítás nagyon sokféle módon felhasználható. Üzemelhet munkásszállóként, de akár kollégiummá is alakítható és egy egészen vonzó panzió felépítésére is van lehetőség.

Tulajdonképpen csak a fantázia szabhat határt a lakókonténer felhasználási területeivel kapcsolatban. Ha ez még nem lenne elég, akkor a mobilitás is jelentős előnynek számít a hagyományos épületekkel szemben. Egy területnek modernizációs projektje révén, a lakókonténereket nem kell lebontani, hiszen könnyen áthelyezhetőek egyik helyről a másikra, ami jelentősen gazdaságosabb megoldás az újraépítésnél.

spacer