azonnal terhelhető implantátumok

Az azonnal terhelhető implantátumok előnyei röviden

Amennyiben Ön is azok közé tartozik, akik sokat kínlódnak a fogaikkal, a most következő néhány sor rengeteg hasznos információval szolgálhat.

Az azonnal terhelhető implantátumok forradalmi megoldást jelentenek, pontosabban fogalmazva Magyarországon még nem terjedt el túlságosan. Külföldön, például Svájcban már régóta ismerik és alkalmazzák ezt a gyakorlatot, de hazánkban még újdonságnak számít ez a szolgáltatás.

Tudni kell, hogy lényegesen könnyebben, gyorsabban zajlik ebben az esetben maga a beültetés. Kevésbé fájdalmas és összehasonlíthatatlanul gyorsabb a folyamat.

A más gyakorlatoknál megszokott, több hétig húzódó implantátumnak itt híre sincs, ebben az esetben ugyanis általában 3 nap elegendő, hogy a helyére kerülhessen a lényeges alkotóelem. Az igazán súlyos állapottal rendelkező érintetteknél is alkalmazhatóak az azonnal terhelhető implantátumok, ezáltal tényleg roppant univerzális a felhasználásuk. Amennyiben úgy érzi, hogy érdekelheti Önt is, mindenképpen lépjen kapcsolatba fogászati klinikánkkal!

spacer