Makita akkus fúró

Makita akkus fúró nemcsak profiknak

A fúrógép a leginkább elterjedt otthoni kézi szerszámok közé tartozik. A Makita akkus fúró ezen megbízható termékek közé sorolható. Minőségi alapanyagok, precíz összeszerelés, pontos működés, ezek jellemzik a japán cég termékeit.

A Makita akkus fúró segítségével nemcsak a szakemberek, de a hétköznapi hobbi barkácsolók, egyszeri lakásfelújítók is megbirkózhatnak, egyszerűbb és összetettebb feladatokkal egyaránt. Fába, fémbe, de akár betonba is bátran belefúrhat, persze a megfelelő fúrófej használatával.

A Makita akkus fúró meglepően erős, ami elsőre megijesztheti azt, aki nem fogott még hasonló képességű szerszámot a kezébe. Azt viszont ne feledje, egy tompa késsel könnyebben megvágja magát az ember, mint egy élessel! A népi bölcsesség teljes egészében átültethető az elektromos szerszámok esetére is.

Egy gyenge fúrót erősen nyomni túlzás nélkül életveszélyes mutatvány. Megugrik a fej például egy kavicson és máris kész a baj. A Makita akkus fúró azonban olyan erővel bír, hogy Önnek elég csak irányítani azt.

spacer