Maldív szigetek esküvő

Maldív szigetek esküvő helyi zenészekkel

Ha egy varázslatos helyen szeretné kimondani a boldogító igent a szíve választottjának, akkor ehhez ideális választás lehet a Maldív-szigetek. Egész évben kiegyensúlyozott idő van itt, mivel ciklonmentes övezetbe tartozik, úgyhogy bármelyik hónapban is tervezik az esküvőjüket, az időjárás miatt nem kell megváltoztatniuk a lefixált dátumot.

A Maldív szigetek esküvő ceremónia angol nyelven történik, amit a szigetfőnök vezet. Hagyományos helyi zenészek szolgáltatják a muzsikát, ami a magyar embereknek úgyszintén különlegesség. Az ifjú pár gyönyörű virágfüzért is kap, a szertartás után pedig romantikus vitorlázásra is lehetőségük nyílik.

A Maldív szigetek esküvő után a strandon fogyaszthatják el a vacsorát, romantikus naplementében gyönyörködve. Aztán a pár elvonulhat egy üveg bor és gyümölcstál társaságában a trópusi virágokkal díszített szobába. A ceremóniáról 20 darab fényképet is kap az ifjú pár, bár azt feltétlenül tudni kell, hogy a Maldív szigetek esküvő csak szimbolikus, Magyarországon nem számít hivatalos fogadalomtételnek.

Az utazáshoz hozzásegít a honlap

A nyaralás, esküvő és minden pihenési, szórakozási terv csakis akkor valósulhat meg zökkenőmentesen, ha tapasztalt szakértők szervezik meg. Az azsianeked.hu honlap tartalmazza az iroda elérhetőségeit, ezekkel a profi munkatársakkal célszerű felvenni a kapcsolatot, ha Ázsia valamelyik csodálatos részébe szeretnének utazni pár napra vagy akár többre is.

A Maldív-szigetekre például 9, 12, 15 napos utazás is elérhető egyaránt. Ha a kedvük úgy tartja, akkor mehetnek resort szigetre, de a hely lakott része is gyönyörű. Ugyanakkor a kettőt lehet kombinálni is, erről szintén olvashatnak a honlap felületén. A szórakozási lehetőségek közül érdemes megemlíteni a delfinekkel, teknősökkel és színes halakkal történő úszást, a búvárkodást, a hajókirándulásokat, valamint a vízi sportokat.

A fehérhomokos tengerparton pihenhetnek, napozhatnak, sétálhatnak. Privát tengerparti vacsorát is elkölthetnek, ami a szerelmes párok egyik nagy kedvence. Rengeteg lehetőséget kínál a Maldív-szigetek, és mindről tájékoztat a honlap. Keresse fel, ha élménydús nyaraláson akar részt venni!

spacer