Miért fontos a kirakatvilágítás?

Az üzletek legfontosabb része a kirakat, ami felkelti az arra sétálók figyelmét és bevonzza őket az üzletbe. A nem megfelelően berendezett és megvilágított kirakat nem vonzza a vevőket, így elsétálnak az üzletek mellet.

Tehát, a kirakatvilágítás fontos tényező a boltok életében. A fényerő megnövelése önmagában nem jelent megoldást. Bár a kirakatok világításának fényereje megnő, ám ez mindössze az áramszámlát növeli meg nagymértékben.

A világítás elkészítésekor érdemes szűkszórású LED lámpákat alkalmazni, amelyek kiemelik a kirakatban elhelyezett termékek vonalait, azoknak minőségét. A kirakatvilágítás esetén a szolgáltató 15 fokos világítási szögű LED reflektort ajánl, amelyek felkeltik az üzletek előtt elsétálók figyelmét.

A nagyobb áruházakban az emberek általában cél nélkül sétálnak, ha megtetszik számukra valami, akkor megtekintik, illetve meg is vásárolják azt. A kirakatvilágítás segítségével, akár 10-15%-ban is megnövelhető a forgalom, hiszen az elegáns világításnak köszönhetően, azonnal felfigyelnek a vásárlók a kihelyezett termékekre.

spacer