Fenyőharaszti Kastélyszálló

Miért ne lehetne egy kastély az esküvőjének a helyszíne?

Minden kislány arról álmodik, hogy megtalálja a hercegét, majd egy csodás kastélyban hozzámegy feleségül. Ha a hercege már megvan, de a kastélyról még álmodozik, akkor van egy tippünk. A Fenyőharaszti Kastélyszálló mesébe illő látványt nyújt. Az álmodozó hercegnőnek lehet egy ilyen pompás helyen a menyegzője, elvégre erről ábrándozott régóta. A mesék néha valóra válnak, az álmok pedig megvalósulnak, a Fenyőharaszti Kastélyszálló tökéletes hely a beteljesüléshez.

Szánjon rá időt és látogassa meg ezt a megkapó környéket, hogy el tudja dönteni, igaz-e mindez! Hatalmas fák, üde, élénk virágokkal, dombokkal és madárcsicsergéssel. Tekintélyt sugárzó épület, ami barátságos és melegséget áraszt. Bár Pest megyében található, közel a nyüzsgő városhoz, mégis nyugodt, csendes, átjárja a nyugalom. Egy varázslatos kastély, ahol ha megfordul, nem felejti el és idővel hiányzik majd az érzés, így vissza kell térnie néha.

Ha azon gondolkodik, hogy hol legyen megtartva az esküvő, íme, ez egy pazar ötlet, hiszen csak jót hallani ezen mesés helyről. A polgári szertartás rendezhető szabadtéren, a fák között pedig megbújva az erdei esküvő. Ez igazán romantikusan hangzik és a legjobb benne, hogy megvalósítható! Négy különböző bejáratott helyszín közül is választhat a jegyespár, emellett pedig a 13 hektáros területen már csak a képzelet szab határt! A szervezők rugalmasak. Nem az a lényeg, hogy ők mit ajánlanak, hanem a szerelmespár mire vágyik.

Romantika és kényelem egy helyen, a hajnalig tartó buli után akár 150 vendég is kényelmesen álomra tudja hajtani a fejét a szállóban. Egy esküvő itt olyan élmény lehet, amire hosszú évek múlva is boldog mosollyal emlékszik majd vissza az ember. A Fenyőharaszti Kastélyszálló más, mint a megszokott, nem sablonos, hanem különleges, gyönyörű és zöld, mindezt azok említették, akik már megfordultak ott és visszavágynak. Egy 100-150 fős lagzi játszi könnyedséggel elfér, az pedig biztos, hogy jól érzik magukat, hiszen ilyen zöld környezetben, egy őspark szívében csak csodás lehet!

spacer