Aviva torna

Milyen gyakorlatokból áll a női Aviva torna?

Manapság rengeteg hölgy szenved különféle nőgyógyászati betegségekben, meddőségben, küszködik hormonális eredetű problémákkal. Orvosokhoz mennek, gyógyszereket szednek, azonban a várva-várt eredmény csak nem jelentkezik, de talán nem is kellene ezekkel a szerekkel terhelniük a szervezetüket, mert az bizonyos körülmények közt öngyógyító. Az Aviva torna olyan gyakorlatokból áll, amelyek támogatják a test öngyógyító képességeit. Olyan mozgásforma ez, amelyik kifejezetten az egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására lett kifejlesztve.

Támogatják a méh és a petefészek működését a torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai. Ugyanakkor egyensúlyba hozzák a hormonszintet is, hiszen egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért aztán gyakran nevezik hormontornának. A tornagyakorlatoknak a célja, hogy az úgynevezett dolgozó zónában, vagyis combközéptől a köldökig serkentse a vérkeringést, közben pedig aktiválja a pajzs-, a csecsemő- és az agyalapi mirigyet.

Ez a dinamikus medencebillentések, csípőforgatások, kézfejek beszorítása és elernyesztése, valamint az akupresszúrás pontok aktív masszírozása által érhető el. Az Aviva gyakorlatok átmozgatják a teljes testet és erősítik az izomzatot a nyaktól a lábujjakig. Ez a torna fokozza az artériás és a vénás vérkeringést, ennek következtében a felesleges anyagcsere termékek, a széndioxid és a salakanyagok szervezetből történő eltávolítása felgyorsul. Továbbá, aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és kismedencei izomzatot, regenerálja a kötőszöveti rendszert, stimulálja a bőrfelszíni reflexpontokat.

Tehát az Aviva torna olyan gyakorlatokból áll, amelyek sokat segítenek többek között a nőgyógyászati problémák elkerülésében. A valtozasmuhely.hu weboldalon még további információkat is elolvashat arról, hogy a felsoroltakon kívül mire jó a rendszeresen végzett Aviva torna. Ugyanott találja az elérhetőségeket, amelyeken felveheti a kapcsolatot, ha jelentkezni szeretne a tanfolyamra.

spacer