skandináv bútor

Milyen pulthoz illik az alacsony bárszék?

Egyetlen hálószoba sem az igazi gardróbszerkény nélkül. Ha valakinek lényeges az esztétikum, a skandináv bútor mellett kell döntsön. Nyilván nemcsak a szépség a fontos, de sokaknak az első közt szerepel a követelményeik listáján.

A skandináv bútor, gardróbszerkény a mutatós jellegen kívül, egyéb elvárásoknak is teljes mértékben meg kell felelnie. Jogosan merülhet fel a vásárlókban a kérdés, akik életükben először keresik a hálószobába a megfelelő szekrényt, hogy milyen kell legyen a tökéletes darab?

Tény és való, hogy az efféle skandináv bútor főként helytakarékos kell legyen, főleg egy panellakásban, de úgy, hogy közben elég tágas is. Nem lehet megfeledkezni arról sem, hogy ebben kényelmesen el kell férjenek a ruhák és egyéb kellékek. Végezetül ott van az is, hogy a gardrób stabil és tartós kell maradjon.

Senki sem akar egy olyat megvenni, amelyik egy év után kezd tönkremenni és nehezen használhatóvá válni. Manapság nagyon divatosak a tükrös gardrób skandináv bútor fajták. Ezeknek köszönhetően megnő optikailag a tér. Megvehető a nyíló vagy tolóajtós gardrób is. Mind a kettő igazán elegáns megoldás.

Az Innoconcept webbolt igazán bő felhozatallal várja a klienseit. Itt még az alacsony bárszék is megvehető. Ennek a kelléknek és az asztalnak a kiválasztásánál roppant lényeges szempont az, hogy a külső és dizájn mellett, a komfort és praktikum is első helyen legyen.

A tökéletes bárszék kiválasztásának első lépése, hogy megnézze az ember, alacsony vagy épp magas típusra van szüksége. Azt tudni kell, hogy az alacsony bárszék ülőmagassága körülbelül 60 centiméter. Ez 90 cm magas pultokhoz illeszkedik a legjobban.

A 110-115 cm magas bárpultokhoz már magas bárszéket kell választani, mert annak a 80-85 cm-es magassága lesz kényelmes. Az alacsony bárszék számtalan egyedülálló modellje megvehető az innoconcept.hu webboltban.

Itt nem csupán a kialakítást, de a dizájnt és felépítést illetően is elképesztően változatos a felhozatal. Ezért is található meg a kiváló darab a lehető leghamarabb. Nem mellesleg itt az alacsony bárszék nem drága.

spacer