Minden évben óriási összegeket fizetnek a biztosítók üvegkárra

Már sokan megtapasztalták, hogy ha lakásbiztosításuk van, az üvegekre is ki kell terjeszteni ezt, mivel az üvegek a leginkább sérülő elemei a lakásoknak. Szerencsére, ritkán van komoly jégverés, de ilyenkor mindig nagy a kár, gyakoriak a riasztások. A www.uvegezes.info oldalon igyekeztünk minden fontos információt megadni arról, hogy milyen fajta üvegekkel dolgozunk, melyek az elérhetőségeink, és egy hozzávetőleges árlistát is közzétettünk.

Áraink évek óta változatlanok, kivéve azokat az eseteket, ahol a beszállítóink emelték a nyersanyagok árát. Ez némely üvegfajtáknál előfordul. A javításokat és a szereléseket műhelyünkben is elvégezzük, de gyakran a helyszínen praktikusabb. Ilyen esetekben a kért üvegeket a helyszínre szállítjuk. A választék a www.uvegezes.info oldalon elérhető.

Ezzel mindenki számára időt takarítunk meg, mivel megrendelőink otthon, nyugodtan megnézegethetik és kiválaszthatják, amit szeretnének. Akinek bármilyen kérdése van a szolgáltatásokkal, az üvegek minőségével vagy időpont-egyeztetéssel kapcsolatban, a www.uvegezes.info oldalon megtalálható elérhetőségeinken tud kapcsolatba lépni velünk.

spacer