MSM

MSM ízületi fájdalmak kezelésére

A fizikailag aktív emberek, akik figyelemmel kísérik az egészségüket, nem mindig csak arra törekednek, hogy a testüket jó formában tartsák, hanem a betegségek és sérülések megelőzésére is. Ők valószínűleg tudják, hogy mi az MSM és mire szolgál ez a kiegészítő. Hogy ez mindenki másnak is világos legyen, vizsgáljuk meg közelebbről ezt az anyagot! Először is nézzük meg, hogyan lehet megfejteni ezt a rövidítést! A hosszú név metil-szulfonil-metánt jelent.

Ezért hívják ezt a táplálékkiegészítőt röviden MSM-nek. Érdemes megjegyezni, hogy ez a szerves kénvegyület sportolóknak és az aktív életmóddal csak ritkán foglalkozóknak egyaránt alkalmas, mivel csökkenti az ízületek gyulladását és fájdalmát, illetve a duzzanatot, de segít az ízületeknek, az izmoknak gyorsabban felépülni edzés után.

Ezt az étrend-kiegészítőt a hasznos tulajdonságai miatt széles körben használják az Egyesült Államokban és az európai országokban is az ízületi fájdalmak kezelésére. Az MSM gyakran van kombinálva kondroitinnal és glükozaminnal, a komplexebb hatás érdekében.

spacer