OMD - Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel

OMD – Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel, számos tanáccsal

Minden eladó a fogyasztói társadalomban. A fejlett országokban turkálnak az élelmiszerekben, rengeteg étel kerül a szemétbe, de ennél nagyobb gond az, hogy amiket megeszünk, azok akár súlyos betegségeket okozhatnak. Az egészségünk megóvása érdekében, érdemes elolvasni az OMD – Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel című könyvet, ami minden idők legjobb életmódváltó módszerét mutatja be.

Szerzője, Suzy Amis Cameron amerikai környezetvédő szakember, aki korábban színésznő és modell volt. Világszerte rengetegen követik már az említett kiadványban bemutatott programját, közöttük sok ismert ember is szerepel. Hatalmas eredmények irányába vezet ez a könyv, ráadásul csupán egyetlen dolgot szükséges megváltoztatni, napi egy étkezést.

Amint írva van az OMD – Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel című kiadványban, ha napi egyszer hús- vagy tejalapú étkezést növényire cserélünk le, az nemcsak az egészségünknek és az alakunknak tesz jót, hanem Földünknek is. Emellett számos betegség megjelenésének kockázatát is csökkentjük.

spacer