Batony-metall hótoló

A Batony-metall hótolóinak széles választéka

Bár igaz, hogy az utóbbi években meglehetősen gyenge telek voltak, viszonylag kevés hóval, ennek ellenére, néha mégis meglep bennünket az időjárás. Nem egyetlen évben történt meg, hogy szinte lejárt már a tél, amikor februárban két hét erejéig akkora hó hullott, hogy teljesen megbénította a közúti forgalmat. A Batony-metall hótoló előállítással foglalkozó cég, ami kimondottan az ilyen eset orvoslására gyárt szerkezeteket.

Kínálatukban többféle modell is megtalálható, az egészen kistraktorokra, targoncákra, a kommunális járművekre, sőt, még a több tíztonnás teherautókra szerelhető hótolók és kotrók egyaránt. Ugyanakkor a Batony-metall hótoló szerkezetek mérete is egészen széles skálán mozog.

A 120 és 400 centiméteres tartományban 16 különböző méretű hótoló közül lehet választani. Segítségükkel nemcsak a közutak, hanem a repülőterek, az ipari- és lakótelepek is takaríthatóak. Természetesen a Batony-metall hótoló szerkezetek különféle alakban állíthatóak, aminek köszönhetően egy, de akár két oldalra is irányítható általuk a hó.

spacer