Színes fonalak

Vadító piros fonal különféle tűmérethez

A piros szín örök klasszis a pulóverek készítésénél, hiszen felnőtten, gyereken egyaránt jól mutat, farmerrel vagy más sötét tónusú nadrággal. A Nordfonal választékában is rengeteg a piros fonal, amiket egymással párosítva vagy önmagukban is szépen fel lehet használni.

Egyre többen térnek vissza a horgolásra és kötésre, akár megélhetés céljából, akár kikapcsolódásként. Az egyszer biztos, hogy a végeredmény mindig különleges, egyedi és személyes, nem úgy, mint a bevásárlóközpontok által beszerzett darabok.

A fent említett webshopban nemcsak cseresznye-, vér-, rubin-, málna vagy tűzpiros árnyalat található meg, hiszen a piros fonal csoportjába tartozik a lazacos, barackos, korallos és bordó keverékek is.

Szóval, ha kell valamilyen szép piros fonal, akkor ez a honlap lesz a tökéletes felület a vásárláshoz. Főleg amiatt, hogy a rendelések után hűségpontok is járnak! A fonalválaszték mellett, jó áron lehet beszerezni a horgoló- és kötőtűket, valamint egyéb kapcsokat, szetteket. Telefonon és e-mail-ben bármikor felkereshet bennünket!

spacer