Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék

Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék biztonságos megoldás

A telefonkészülék és kommunikáció életünk elengedhetetlen tartozéka. A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék egy modern, fejlett eszköz, ami üzleti vagy háztartási téren is tökéletesen megfelel. Telefonálás közben, elektromos jel formájában továbbítunk hangot. A mai modern, fejlett világban ez már tökéletesen működik. A felépítés nagyban eltér a hagyományos, régebbi telefonoktól.

A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék digitális kijelzővel szerelt, az üzeneteket már egy processzor dolgozza fel. Sok új szolgáltatással bővül a paletta, azonosító vagy név alapján történő tárcsázás, automatikus hívásátadás, konferenciahívás, de még a várakoztatás is adott.

A kezelőfelület egyszerű, programozható és nagyon könnyen használható. Vállaltoknak kifejezetten ajánlott, ugyanis az iroda bármelyik pontján jól mutat, hiszen kellemes külsőt kapott. A Panasonic KX-AT7730NE analóg rendszerkészülék kompatibilis több kommunikációs, megfizethető szerverrel, így biztonságos megoldásokat hozhatunk létre bármilyen téren.

spacer