EzKés

Mire jók a Santoku kések?

Nagyon bosszantó, amikor nincs a konyhában a kezünk alatt egy olyan éles vágóeszköz, amivel bármit kényelmesen és gyorsan felszeletelhetünk. Az ilyen helyzet lényegesen meghosszabbítja a sütéssel, főzéssel töltött időt, amiből a mai világban talán a legkevesebb van. Ezért érdemes az ezkes.hu webáruházból beszerezhető Santoku kések valamelyike mellett dönteni. Az EzKés kés webáruház szerint az egyik legnépszerűbb japán konyhakésről van szó. Nem véletlenül, ugyanis ezek a modellek megbirkóznak a nehezen aprítható, kemény nyersanyagokkal is.

Szeleteléshez, vágáshoz a legtöbb japán szakács ennek a gyártónak a termékeit használja. A legtöbb Santoku késnek enyhén felfelé görbülő az éle, ami tökéletessé teszi a zöldségek, zöldfűszerek aprítására is. A webshop készletén szereplő Böker Solingen Core Santoku univerzális konyhakés húsokhoz, halhoz, zöldségek szeletelésére egyaránt nagyszerű. Pengéje a Böker által konyhakésekhez kifejlesztett X50CrMoV15 rozsdamentes acélból készül.

Ezeknek az anyagoknak köszönhetően, a penge nagyon jó éltartással rendelkezik. Diófa markolata optimális kialakítású ahhoz, hogy igazán kényelmesen lehessen használni az eszközt. Ez a kellék ideális választást jelent otthoni használatra. Ha megvásárolja, többé nem kell bosszankodnia az életlen kések miatt. Ugyanakkor, a webshopból Santoku szakácskések is beszerezhetőek, amelyek jelentősen megkönnyítik a szakemberek kemény munkáját.

Tudjuk, hogy minden szakács szereti, ha a saját, jól bevált szerszámaival dolgozhat, amelyek garantáltan nem hagyják cserben. Nos, az ezkes.hu online szaküzlet felhozatalában megtalálható szakácskések pontosan olyan darabok, amelyek hosszú éveken keresztül kiszolgálják a tulajdonosukat és nem okoznak csalódást. Kisebb és nagyobb méretben egyaránt felfedezhető a Santoku szakácskés a weboldalon, így minden szakács kiválaszthatja az igényeinek és céljainak leginkább megfelelőt. Bár nem a legolcsóbbak az itt kapható termékek, mégis elmondható, hogy korrekt áron vásárolhatóak meg.

spacer