pizza margaréta

Pizza margarétával a növekvő fogyasztásért

Már a McDonald’s szakemberei is megfigyelték, hogy a jó illatok milyen jelentős szerepet játszanak, és pozitív benyomást keltenek az ügyfelek körében. Hozzájuk hasonlóan, az autentikus olasz pizzériák tulajdonosai is előszeretettel alkalmazzák a pizza margaréta aromát a létesítményekben.

Az egyik ilyen kísérlet alatt, a látogatók tartózkodási ideje 65% -kal nőtt, míg 30%-kal nagyobb volt a rendelések száma. Ismert tény az is, hogy a kis kávézók és éttermek gyakran az ott készült ételek illatával vonzzák az ügyfeleket. A kulináris remekművek csábító aromái felkeltik a közelben haladók étvágyát. A drága és az elit éttermek pedig, sokféle módon szeretnének megszabadulni a konyhaszagtól olyan aromák felhasználásával, amelyek semlegesítik a szagokat, mégsem járnak sikerrel.

Még a jól megtervezett szellőztetés sem mindig képes teljes mértékben kiküszöbölni ezeket az illatokat, amelyek káros hatással lehetnek a légkörre. A pizza margaréta aroma megmentheti a kellemetlen szagoktól, és megőrizheti az intézménye hírnevét.

spacer