Rendszertelefon

Rendszertelefon esztétikai megvilágításból

Az életünk jelentős részét töltjük a munkahelyünkön, így egyáltalán nem mindegy, milyen a szóban forgó hely atmoszférája. Az analóg rendszertelefon nemcsak praktikus, de roppant esztétikus megjelenésű is, ami valljuk be, nem utolsó szempont, ha a munkahelyünk kisugárzásáról van szó.

A tiszteletet parancsoló, visszafogottan elegáns fehér telefon persze amellett, hogy a szemnek vonzó, számos egyéb pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Ez az új dizájnú, jutányos árú készülék ugyanis kiválóan hozza a Panasonictól már megszokott profi működést és teljesítményt, így biztosan nem fogunk csalódni, ha bizalmat szavazunk a terméknek. Az egysoros kijelzős rendszertelefon 12 darab DSS gombot tud a magáénak és ha úgy látjuk célszerűnek, fejbeszélőt is csatlakoztathatunk hozzá.

Azonban, mielőtt még vásárlásra adnánk a fejünket, érdemes figyelembe venni, hogy az egység problémamentes működéséhez az alközponttól egészen a rendszerközpontig 2 érpár szükségeltetik, tehát ezt mindenképpen biztosítanunk kell majd.

spacer