Rizikó társasjáték

Rizikó társasjáték a stratégia kedvelőinek

A társasjátékok az idők alatt egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ugyanis remek szórakozási lehetőséget nyújtanak, mind a baráti körünkkel, mind pedig a családunkkal. A Rizikó társasjáték főként a területhódítás és a stratégia kedvelőinek nőhet a szívéhez. A társasjáték célja, hogy egy saját sereget felépítve, egyre több területet, királyságot foglaljunk el, végül pedig a társainkat is legyőzzük az ostromok során.

Habár a játék elsőre rendkívül bonyolultnak tűnhet a sok szabály miatt, néhány kör után már a kezdőknek sem okozhat gondot. Már a Rizikó társasjátékból, ahogy manapság egyre több mindenből, találhatunk külön kiadásokat is, egyedi gyártású példányokat.

Idesorolható például a Trónok harca mintájára vagy az Assasin’s Creedre készült Rizikó társasjáték. Az pedig külön öröm, hogy a társast már Junior kiadásban is megtalálhatjuk a boltokban, így lényegében 5 éves kortól is játszható. Ne habozzon, keresse fel Ön is jatekotthon.hu weboldalt és válogasson a jobbnál-jobb ajánlatok közül!

spacer