Roppant erős beltéri ajtó

A megfelelő nyílászárók használata elengedhetetlen egy család életében, ugyanis nemcsak biztonságérzetet nyújtanak, de még a nemkívánatos bogarakat is kirekesztik.

Fontos a megfelelő beltéri ajtó megléte a lakáson belül. Minden párnak vagy lakótársnak szüksége van néha egy kis egyedüllétre. Ilyenkor nélkülözhetetlen a magánszféra megtartása. A Natura Space ebben nyújt kimagasló segítséget, mivel ahogy a neve is rávilágít, kulcsfontosságú szétválasztani a lakótársi és a magánteret.

A beltéri ajtó különböző modellekben kapható, kezdve a simától, a matt üvegen át a zebra- és a létramintás matt kivitelig. A nyílászáró lapja függőleges elemekből tevődik össze, ami meglehetősen nagyszerű minőségű enyvezett puhafából készült.

Modelltől függően, a keret az ajtólap színével megegyező furnérral van beborítva. A felhasznált technológiának köszönhetően, ezeknek nagy az ellenálló képességük. A Natura Space beltéri ajtó használatával jóleső érzés ragadhatja meg, illetve elzárhatja magát a külvilág bajától.

spacer