Kell egy szakképzett vízszerelő 1. kerület területén?

Olyan szakemberre van szüksége, aki bármilyen felmerülő vizes problémára megoldást talál? A több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező Závodszki Zoltáan budapesti vízszerelő 1. kerület lakásaiban is rendet tesz, legyen szó a csövek cseréjéről vagy bekötési munkálatokról.

A jó szerelő ismérve a gyorsaság, a szakértelem, a pontosság és az igényesség. Ha úgy távozik az otthonából, hogy Ön boldog, elégedett és nem a száját húzva fizeti ki a munkadíjat, akkor egy remek és megbízható vízszerelőt talált.

Az ilyen szakember kincs, névjegykártyája maga az elégedett ügyfél. Az ilyen vízszerelőt szívesen ajánlja bajbajutott ismerőseinek is, hiszen munkájáról Ön is kezeskedni mer. Závodszki Zoltán is folyamatosan bővülő ügyfélkörének köszönheti, hogy ő az egyik legkedveltebb vízszerelő 1. kerület családjainál.

A szakmát fia is elsajátította, szaküzlettel is rendelkeznek, így a felvállalt munkákhoz rövid időn belül hozni tudják a megfelelő alkatrészeket is. Mentse el a telefonszámát Ön is és tárcsázza akármikor!

spacer