Salgó polc

Salgó polc többféle kivitelben

Olyan megoldást keres a raktárba, ami erős, masszív, mégsem kelt otromba látványt? Ez egyáltalán nem lehetetlen, mert a tárolásra a Salgó polc a legjobb! Egy raktárban, irattárban vagy pénzintézetben bizonyára jelentős súlyú dolgok kerülnek a polcokra.

Ezeknek a súlyoknak pedig igazán erős polcrendszer kell, hiszen nem ritka, hogy akár több száz kilót is el kell bírniuk. Nem szükséges mindjárt méregdrága megoldásokban gondolkodni, ugyanakkor a fából készült fajtákat is nyugodtan elfelejthetjük, hiszen ezek teherbírása elmarad a fémek mellett. A Salgó polc nagyon jól terhelhető, stabil, biztonságosan rögzíthető, ráadásul kiválóan mutat, így olyan helyen is nyugodtan alkalmazható, ahol az ügyfelek, partnerek, vásárlók, stb. látják.

A Salgó polc szabadon állítható, az összekötő merevítő lemezek sajtolt, horganyzott lemezekből készülnek. A számos kiváló tulajdonsága mellett az sem elhanyagolandó, hogy gyorsan és kényelmesen be lehet szerezni, ha rákeresnek a raktech.hu weboldalra. A profi ügyintézés mellett, a vásárlókat itt korrekt árak is várják.

spacer