Forráscentrum ingyenes pályázatfigyelő oldala

Tudta? Van, ahol ingyenes a pályázatfigyelés

Ha egy alapítvány vagy vállalkozás beruházást szeretne, olyankor több alternatív lehetőség is kínálkozik a finanszírozási konstrukció kiválasztása során. Nyilvánvalóan mindenki arra törekszik, hogy az adott körülmények között a legkedvezőbb feltételrendszer keretében jusson pénzforráshoz, de ez nem annyira egyszerű. A Forráscentrum ingyenes pályázatfigyelő oldala még semmilyen elkötelezettséggel nem jár a regisztráción kívül. Érdemes ezekhez a szakértőkhöz fordulni segítségért, hiszen ők az ügyfeleiknek pályázatfigyelést és felvilágosítást is ingyenesen nyújtanak.

Így megtudhatjuk, hogy melyek az általunk elérhető vissza nem térítendő források, hitelek, illetve tőkelehetőségek. Ennek ismeretében már sokkal könnyebb kiválasztani a legjobbat. A szakértők általában havonta egy alkalommal küldik ki a pályázatokról, hitelekről és kockázati tőkéről szóló hírlevelet, azonban ha valamilyen fontos esemény, például új pályázati kiírás vagy kedvező hitelkonstrukció jelenik meg, arról azonnal tájékoztatják a pályázatfigyelésre feliratkozott ügyfeleiket.

A forrascentrum.hu portálon nagyon egyszerűen és gyorsan fel lehet iratkozni az ingyenes pályázatfigyelésre, ehhez mindössze néhány adatot szükséges megadni. Megtörténhet, hogy rövid időn belül megvan az optimális lehetőség egy nagyobb összegű forrás elnyerésére. Azonban a pályázatot meg is kell nyerni, amire csak egy profi pályázatíró segítségével van sanszunk. Emiatt sem kell aggódni, hiszen a Forrás Centrum Kft. munkatársai között magasan képzett pályázatírók is dolgoznak.

Komplex ismereteket és magas fokú pontosságot igényel ennek a szakembernek a munkája, mert kizárólag így készíthet olyan pályázatokat az ügyfeleknek, amelyekkel jelentősen megnő az esélyük a forrás elnyerésére. Az említett weboldalon minden további információt megtalálunk minden forráslehetőségről, amelyekről célszerű tájékozódni. Amennyiben mégsem volna minden érthető számunkra, akkor a cég munkatársai szívesen állnak a rendelkezésünkre és mindenben segítenek.

spacer