Dulux EasyCare

Mosás- és dörzsálló a Dulux EasyCare

Miközben ülünk otthon a szobában vagy fekszünk az ágyban reggel, még felkelés előtt és figyeljük a falat, akkor eszünkbe juthat, hogy eljött az ideje annak, hogy belevágjunk egy kisebb-nagyobb felújításba. A tökéletes szín megválasztása, ami akár éveken keresztül fogja biztosítani a hangulatot, komoly felelősséggel jár. Az Dulux EasyCare sajátos tulajdonságokkal van felvértezve.

Amellett, hogy a fénye igen egyedi, még mosás- és dörzsálló is egyben. Ennek előnyeit akkor tudjuk leginkább megtapasztalni, amikor valamilyen baleset folytán némi szennyeződés kerül a falra, amit el akarunk tüntetni. A Dulux EasyCare alkalmazási területe nagyon széles. A konyhától kezdve egészen a hálószobáig, bárhol megállja a helyét. A beszerzése már online is megoldható a festekarena.hu weboldalon.

Elég csupán néhány kattintás és nemsokára házhoz érkezik a rendelt mennyiség. A Dulux EasyCare egyszerűen felvihető a szennyeződésektől megtisztított és jól tapadó felületre. Ecsettel vagy hengerrel rövid idő alatt végzünk a mázolással, de legalább 2 rétegben történjen!

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply