Vásárlás

Precíz munkát végez a vésőgép

Sokan úgy tartják, hogy amikor már nincs mit csinálni a házon, akkor általában nekiáll a férfi, hogy mindent alapjaiban átalakítson. A belső tér megnagyobbítása vagy az újabb elrendezés kialakítása érdekében, vannak olyan részek, amelyektől muszáj megszabadulni. Ilyenkor kerül elő a raktárból a vésőgép, amivel gyorsan és hatékonyan van mód a feladat kivitelezésére.

spacer
spacer

Kényelmet nyújt a kerékpár nyereg

A kerékpár egyik legfontosabb eleme talán a kényelmes nyereg, hiszen ha nem megfelelőt választunk, akkor az a későbbiekben sok bosszúságot tud okozni, arról nem is beszélve, hogy a hosszú távú biciklizések élményét rontja el. A DDK kerékpár nyereg versenyre lett tervezve, ergonomikus kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes. Párnázása poliuretán habbal készült, míg bevonata szintetikus bőr. A Bikefun univerzális kerékpár nyereg modellt kínál a kerékpárosoknak. Sportoláshoz, túrázáshoz egyaránt alkalmas. Széles lefedettségének köszönhetően sokan keresik.

spacer

Hasznos, egyedi reklámajándék cégvezetőknek

Klasszikus ajándék helyett érdemes valami igazán különlegesben gondolkodni, ha egy cégvezetőnek szeretne ajándékot vinni. A különleges és egyedi megoldásoknak köszönhetően ma már olyan apróság is el készíthető, ami azonnal felhívja magára a figyelmet. A reklámajándék cégvezetőknek arra szolgál, hogy megköszönhesse az együttműködést, tehát figyelmességként tekinthető és sokszor igazi örömmel fogadják. Fontos, hogy a tökéletes meglepetésnek igazodnia kell a cég vezetőjének a stílusához és a vállalkozás profiljához.

spacer

Játékra termett Lenovo Z6 okostelefon

Idei modell a Lenovo Z6 Pro készülék, ami megfizethető áron kapható. Integrált ujjlenyomat olvasóval használható. Hátlapján négy különböző szenzor található. Töltője gyorstöltést biztosít. OLED kijelzője azonnal felhívja magára a figyelmet. A Lenovo Z6 okostelefon belső tárhelye 128Gb, rendszermemóriája 8Gb. Full HD felvételek készítésére egyaránt alkalmas. Színskálája DCI-P3, élethű képek készítésére használható. Az okostelefon készenléti ideje 395 óra, ami 16 órás játékmenetnek vagy 12 órás videók lejátszásnak felel meg.

spacer

Harry Potter ajándéktárgyak különleges alkalmakra

Néhányan úgy gondolják, hogy a régi stílusú termékek hatalmas értékekkel bírnak. Ezért üzletünkben a Harry Potter ajándéktárgyak nagy népszerűségnek örvendenek.

Amennyiben Ön és ismerőse is különös szemmel tekintenek az ilyen stílusú kiegészítőkre, ajánljuk figyelmébe honlapunkat, ahol már 1000 Forinttól kezdően megtalálhatja azokat a termékeket, amelyeknek az egyedi dizájn hatalmas értéket kölcsönöz. A Harry Potter ajándéktárgyak közül dönthet a kulcstartók, hátizsákok, bögrék, törölközők, pénztárcák és egyéb termékek gazdag választéka mellett.

spacer

Fazékkorong a vastag betonrétegek lecsiszolásához

A beton lecsiszolása semmiképp sem mondható egy könnyű feladatnak. Akkor pedig teljesen lehetetlen a munka, amikor nem adottak a megfelelő tartozékok, mint mondjuk a fazékkorong. Rengetegszer a Bosch Expert for Abrasive gyémánt fazékkorong jelenti az ideális választást, hiszen ez maximálisan beválik, amikor abrazív anyagok, akárcsak a mészvakolat, aljzat, homokkő vagy nagyon abrazív beton és egyéb méretes felületű dolgok megmunkálás a cél.

Ha valakinek ez nem válik be, mert nem erre van szüksége, az dönthet a Best for Concrete gyémánt fazékkorong mellett, amelyik az egyik legerősebb, legtartósabb típus. Ezzel a vastag betonrétegek lecsiszolása sohasem fog gondot okozni. Ennek a modellnek a nagy előnye abban rejlik, hogy keményfém erősítésű kötéssel bír, ami kobalt alapanyagú, ezért a legerősebb igénybevételkor is megbízható marad. A fazékkorong tompahegesztésű szegmensei is hozzájárulnak ahhoz, hogy a legkomolyabb használatkor se mondjon csődöt.

spacer

Használjuk ki bátran a hintaszék akciót!

Igazán öröm az, amikor rendelkezik az otthonunk egy tágasabb udvarral, ahol helyet kap a természet egy apróbb darabkája, pázsit és virágok formájában. A szépen kialakított rész egyszerűen felüdítő hatással rendelkezik, ezért megéri ott minél több időt eltölteni. Ha gyakran akarunk lazítani, hogy leeresszük a felgyűlt stresszt, akkor okosan válasszuk meg az ülőalkalmatosságot! A hintaszék akció keretében könnyedén megtaláljuk azt, amit keresünk.

spacer

Igény szerint választható a plakátkeret

A családdal együtt töltött idő igazán fantasztikus. Gyakran alakulnak ki olyan pillanatok, amelyekre örömmel emlékezünk vissza. Ezekről általában fénykép is készül. A modern eszközöknek hála, már a mobilunkkal is tudunk rögzíteni eseményeket. De ki nézi ezeket vissza? Csak nagyon ritkán jut eszünkbe és az időnk sem mindig engedi a nosztalgiázást. Itt kerül előtérbe a plakátkeret, ami tökéletes alapot kínál arra, hogy eszünkbe jussanak a régi pillanatok.

spacer

Nyomkövető okosóra gyerekeknek?

Szülőként a gyermekünk védelme mindig első helyen szerepel és nincs ez másképp akkor sem, ha szóba kerülnek az okosórák. A modern kütyük segítségével állandó figyelemmel kísérhetjük a legkisebbeket is, hogy mikor és hol járnak. Az ilyen okosórák tulajdonképpen majdnem úgy működnek, mint egy mobiltelefon, de emellett a szülők a gyerekük aktuális tartózkodási helyét is követhetik anélkül, hogy zavarnák őt. A nyomkövetés lényegében roppant egyszerűen működik. Az okosóra azonnal reagál, ha a gyerek nem veszi fel a telefont a szülőnek. A benne lévő helymeghatározó segítségével pontos adatot tud küldeni, hogy éppen hol tartózkodik.

spacer