webáruház bérlés

3 érv a webáruház bérlés mellett

Ma már szinte alig van olyan cég, amelyik ne szerepelne, ne volna megtalálható az interneten, az online kereskedelem pedig valósággal fellendült az utóbbi években. Folyamatosan vannak nyitási törekvések, bár sokan nem ismerik a webáruház bérlés prioritásait. Az is nagy előny, hogy akár ingyen is kipróbálhatod a webáruház bérlést. Például a Viltor cég 20 napos ingyenes használatot biztosít és amennyiben ezt a periódust túl rövidnek gondolod, akkor csak kérned kell és a szakértők meghosszabbítják számodra.

Ez az egyik nagyon fontos érv a bérlés mellett, a másik pedig az, hogy a szakemberek szinte minden héten új fejlesztésekkel látják el a tőlük bérelt webshopokat. Lényeges pont ez, hiszen egy online áruháznak szüksége van a folyamatos fejlődésre ahhoz, hogy versenyképes maradhasson, esetleg jobban teljesítsen a konkurenseinél. A Viltor szakértői ebben már 14 éve segítik az ügyfeleiket. A fejlesztéseikkel az áruházak megjelenése szebb, modernebb lesz, többféle fizetési és szállítási módot kínálhat a vásárlóinak.

A webáruház üzemeltetője újabb marketingcsatornákon reklámozhatja a boltját, a beépített automatizmusokkal gyorsíthatja a számlázási, logisztikai munkát. A harmadik argumentum a webáruház bérlés mellett, maga a szolgáltatás költséghatékony jellege. Egy új vállalkozás nyitásakor a kereskedőnek rengeteg kiadása van, nagy anyagi ráfordítást igényel. Be kell szereznie az induló készletet, alkudoznia a fizetési szolgáltatókkal, a fogyasztóvédelmi dokumentációk elkészítése is pénzbe kerül. Tehát rövid idő alatt számos kiadás keletkezik, ezért nagyon jól jön a pénztárcabarát webáruház bérlési díj.

A Viltor rendszerben már 3250 Ft/hó bruttó összegért is lehet webáruházat bérelni, bár igaz, hogy ebben csak 250 terméket értékesíthetsz. A viltor.hu weboldalon megtekintheted a webáruház bérlés díjainak listáját. Fontos információ, hogy minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, tehát nincsenek eltérő tudású csomagok. Anyagi megfontolásból nem kell lemondanod egyetlen funkcióról sem.

spacer