szintező ék

A szintező ék több alkalommal felhasználható

A tökéletes végeredmény kivitelezéséhez mindenképpen használni kell ezt a terméket. A szintező ék kiválóan egyenlíti ki a kisebb-nagyobb burkolólapokat. Ezek az elemek műanyagból készülnek prémiumminőségben. Az online webáruházakból remek ár-érték arányban szerezhetőek be.

Rugalmasak és nagyon erősek, így nem kell félni attól, hogy esetleg eltörnek. A használatuk gyors és egyszerű. Nagyszerű segítséget biztosítanak a különböző lapok vagy csempék szintkülönbségének a kiküszöbölésére. A szintező ék meggátolja a burkolatok elmozdulását a munkafolyamat végzésekor.

Több szempontból is hasznosak, hiszen nemcsak a szintkülönbséget egyenlítik ki, hanem fuga távtartóként is működnek. A használat után csupán el kell mosni és egy újabb felújítás alkalmával újra alkalmazható. Ebből kifolyólag költséghatékonynak nevezhető, hiszen nem kell újra megvásárolni. A szintező ék a ragasztást követően körülbelül 12 óra elteltével eltávolítható. Ha megvásárolja, akkor hosszú ideig nem lesz gondja, amikor burkolásról van szó.

spacer