Nyomtatók kedvező áron

Címkenyomtató kiváló alapanyagokkal

A vonalkód nyomtatókkal címkéket is lehet készíteni. A kérdés már csak az, hogy ezeket milyen módon szeretnénk kivitelezni, mivel több lehetőség közül is választhatunk a különféle alapanyagoknak köszönhetően. Az időtálló jelleg döntő szempont lehet ebben az esetben.

A címkenyomtató hozzáértő kezekben gyorsan és megbízhatóan dolgozik. A tervezéshez szoftvert kell használni és így szinte bármilyen koncepciót meg lehet valósítani a címkenyomtatóval. Ha az alapanyagok közül a Thermo-ra esik a választás, akkor számolnunk kell azzal, hogy ennek a legrövidebb az élettartama.

Szobahőmérsékleten is 1, legfeljebb 1,5 év és a nyomat elhalványul. Ha a címkenyomtatóhoz papírt használunk, akkor az nem fog elhalványulni, viszont bizonyos körülmények között elázhat, esetleg eléghet.

A címkenyomtatóhoz használat alapanyagok közül mondhatni, hogy a műanyag a leginkább időtálló, mivel ez teljes mértékben ellenáll a vegyszereknek és a víznek, ezért kiválóan alkalmazható speciális megoldások esetén. A végeredménynek minden esetben időtállónak kell lennie.

spacer