Érintőképernyős telefonok akciós áron

Érintőképernyős telefonok széles választéka

Bizonyára sokan emlékeznek arra az időre, amikor még csak nyomógombos mobilokkal rohangált mindenki. Utána jöttek az első próbálkozások az érintőképernyős telefonok terén, ám ezek elég használhatatlannak bizonyultak. Majd Steve Jobs bemutatta azt a készüléket, ami úttörőnek számított az addigi mobilpiacon.

Valójában nem beszélhettünk egy teljesen egyedi készülékről, csupán össze lett ollózva mindaz a többi gyártótól, ami jól működik, ezen sikerült finomhangolni egy kitűnő operációs rendszerrel és megszületett az iPhone, ami megnyitotta az utat az érintőképernyős telefonok korszakának.

Létrejött az Android, ami a mai napig egy szabad forráskóddal rendelkező rendszer, ami több milliárd készüléken fut, hiszen bármelyik gyártó szabadon felhasználhatja.

A érintőképernyős telefonok világában már rengeteg készülék közül válogathatunk. A mobilcorner.hu egy sor olyan okostelefont vonultat fel, amelyek között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt, a belépő szinttől egészen a csúcskategóriás modellekig.

spacer