exkluzív utazás

Exkluzív utazás valódi édenkertbe

Gyönyörű tájra utazna, ahol ki tudja pihenni magát, de ugyanakkor jó programokon is szeretne részt venni? Ha a válasza igen, akkor Önnek egy exkluzív utazás való, például a Karib-tenger térségébe!

A Karibi-térség 3 fő részre tagolódik, mégpedig a Bahama-szigetek, a Nagy- és Kis-Antillák. Tehát az exkluzív utazás elkalauzolhatja a Bahamákra is, aminek fővárosa Nassau. Ez a hely a boldogsággal teli édenkerti atmoszférájáról híres, továbbá főleg a hotelekben történő éjszakai életéről, szórakozási és vásárlási lehetőségeiről. Természeti szépsége első pillantásra elvarázsolja az ideutazókat, csodálatos a kristálytiszta tengervíz, a finom hófehér homokos strand.

Az exkluzív utazás alatt megismerheti a tematikus vízi-parkkal körülvett világhírű Atlantis luxushotelt, amelyik egyedülálló kalandokkal és szórakozással várja a vendégeit. De számtalan más, felsőkategóriába tartozó szálloda szolgáltatásait is igénybe veheti. Szép tájak, pihenés, szórakozás, ezek várják az exkluzív utazás során, amit vétek kihagyni.

spacer