Főszezonban Miskolcról is bérelhető autóbusz

Cégünk a nyíregyházi székhelytől függetlenül az egész ország területén dolgozik. Tehát amennyiben a buszbérlés Miskolc valamely intézményébe szükséges, akkor sofőrünk a megbeszélt helyszínen és időpontban ott lesz. Nálunk is vannak főszezonnak számító időszakok, amikor szinte minden autónk úton van, de vannak olyan terminusok is, amikor a kereslet kisebb.

Ezekben az időszakokban a buszbérlés Miskolc is kedvezőbb árban érhető el. Iskolák, egyesületek, művelődési otthonok, különféle rendezvények, de magánszemélyek nyaralásai vagy síelése is szerepel úti céljaink között.

A buszbérlés Miskolc területén is hasonlóan igényelhető, mint bárhol másutt az országban. Minden esetben meg kell adni az utazni vágyók számát, az útvonalat és a napok számát, hiszen az árajánlathoz tudnunk kell, hogy hány sofőr kell egy adott útvonalon. Mindezek függvényében tudunk árajánlatot készíteni.

Amennyiben szükséges, a buszhoz, annak méretétől függetlenül, utánfutót is tudunk biztosítani, hiszen nem mindig elegendő az utastér alatti terület a csomagok elhelyezéséhez.

spacer