Sola vízmérték

Sola vízmérték, hogy egyenesbe jöjjenek a dolgok

Szereted, ha minden a helyén van, szimmetrikus és egyenes? Akkor minden bizonnyal egy pontos, a rendhagyó dolgokat kevésbé kedvelő ember vagy.

Az ilyen tulajdonság a mesteremberek ismérve is. Bármilyen építkezési munkálat alkalmával elengedhetetlen a Sola vízmérték, ami éppen azt a célt hivatott szolgálni, hogy minden a helyére kerüljön. Nemcsak az ácsoknak ajánlott ez a minőségi eszköz, hanem a kőműves vagy az asztalosszakmában is döntő szerepe van.

Gondolj csak bele, milyen baklövések történhetnének meg a Sola vízmérték használatának mellőzésével! Ferde, düledezőnek ható falak, összevissza, egymással nem párhuzamban álló tetőcserepek, amelyek egy erősebb szél hatására könnyebben lepotyoghatnak, vagy olyan ebédlőasztal, aminek lejtése van az egyik irányban. Senki sem szeretné, ha egy ilyen tévedés miatt hullana az ölébe a vasárnapi tyúkhúsleves.

Többek között emiatt is szükség van az említett munkarészek során alkalmazni a minőségi Sola vízmértéket, hogy minden úgy történjen, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

spacer