Tissot órák

Tissot órák vezető szerepben

Minden negyedik svájci karóra ezzel a névvel van fémjelezve. A vásárlók a pontosságuk, a megbízhatóságuk és a tökéletes megjelenésük miatt választják ezeket. A termékek már régóta a tisztelet, a siker és a kifogástalan stílus szimbólumává váltak.

A Tissot órák a világ hat vezető időmérő márkája közé tartoznak. 165 éve díszítik a hölgyek és az urak csuklóját. A legendás vállalat a kezdetektől fogva eredményekben gazdag utat tudhat magának. Ma a cégnek több mint 13000 üzlete van a világ 160 országában, ahol a Tissot órák legnépszerűbb szériái kerülnek eladásra.

A T-Classic elnevezésű kollekció az elegáns és klasszikus megjelenés, az időtlen dizájn, a hagyomány és a pontosság megtestesítője.

A T-Gold modellek valódi luxus kiegészítők, amelyek 18K sárga és rózsaszín arany ötvözetéből készülnek. A Heritage igazi vintage sorozat, ami a múltbeli óragyártók kivételes szakértelmét hivatott reprezentálni. A T-Lady vonalat kifinomult és nőies modellek alkotják, modern dizájnnal. A T-Sport a Tissot órák élénk színű és sportos gyűjteménye.

spacer