latex kesztyű

Rendszeres viselésre készül a latex kesztyű

Hajlamosak vagyunk arra, hogy bizonyos dolgokat elkapkodjunk. Elég, ha csak egy kicsit nem figyelünk oda és máris bekövetkezhet a baj. Az egészségünk, testi épségünk megőrzése érdekében, szerezzük be azokat a védő felszereléseket, amelyekre szükség lehet a hétköznapokban. A latex kesztyű kifejezetten beletartozik ebbe a kategóriába és nem véletlenül.

Még csak speciális munkát sem kell végeznünk ahhoz, hogy veszélynek legyünk kitéve, akár a saját otthonunkban is. Legyen az kertészkedés, takarítás, favágás, barkácsolás, amit csinálunk, sohasem tudhatjuk, mikor sérti fel a bőrünket egy üvegszilánk, tövis, kiálló szeg vagy éles lemezdarab.

A latex kesztyű számos esetben tud ideális védelmet biztosítani. Kellemesen lehet úgy dolgozni, hogy tudjuk, minimálisra szorítottuk le a kockázatát bármilyen sérülést okozó tényezőnek. A Groovy Green nylon latex kesztyű biztos fogást kínál. Varratmentes kialakítása révén, kényelmesen rásimul a kézre, így még a tapintás érzékelésében sem akadályoz bennünket. Kiváló befektetés, amire megéri költeni.

spacer