Üzleti cím a mobil munkavégzést kedvelők számára

Az otthoni munkavégzés ugrásszerű elterjedését a technológia fejlődéséből adódik. A vállalkozók nagy része otthonról dolgozik, pláne ha kínált szolgáltatása online alapú és ügyfelei fizikai jelenléte nem szükséges az üzlet megkötéséhez.

Sok szolgáltatás-orientált vállalkozás az ügyfelekkel online vagy telefonon kommunikál, sok esetben soha nem találkoznak az üzleti partnerek egymással. Ilyen esetekben hangsúlyos a vállalkozás számára a kitűnő arculat, a megnyerő üzleti cím, mellyel személyes kontaktus nélkül szerezhet ügyfelet.

Tökéletes megoldás az impozáns üzleti cím igényléséhez a székhelyszolgáltatás lehetősége. A Regus székhelyszolgáltató rangos irodaházakban elegáns környezetben kínál üzleti címeket kedvező feltételekkel. Egy presztízs értékű üzleti cím hitelességet sugároz, a potenciális ügyfelek ezáltal azonnal bizalmat szavazhatnak vállalkozása számára.

A neves üzleti cím professzionális képet biztosít, akár induló vállalkozások számára is. Neves székhely címével lehengerlő első benyomást gyakorolhat tárgyaló partnereire. A pozitív első benyomás alapja lehet egy eredményes tárgyalás lefolytatásához.

Üzleti címe mellett napi díjas irodát is igényelhet, illetve praktikus üzleti társalgókat, tárgyalókat és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is azonnal használatba vehet. A Regus tárgyalótermek helyigényének megfelelően, adott alkalomhoz illően rendelkezésére állnak legyen szó ügyfelekkel folytatott tárgyalásról, prezentációról vagy akár a kollégákkal folytatott hosszas összejövetelről.

 

spacer