Wok serpenyő minden főzőlaphoz

Bármilyen serpenyőnek a vásárlásakor a tapadásmentes jelleg első számú szempont kell legyen, ha szívesen akarjuk használni a jövőben. Nem fog odaégni a tojásrántotta, ha Wok serpenyő lesz használva ennek elkészítéséhez. Ugyanebben elkészíthető még sokféle finomság, gyorsan és problémamentesen.

Egyáltalán nem kerül sokba a Wok serpenyő az edenyshop.hu internetes áruházban, sőt, most még 21% árleszállítással is meg lehet venni, ameddig a készlet tart. Gondolja meg minél előbb, hogy mekkora szüksége van erre a darabra és látogassa a webáruházat! Mindenféle főzőlapon remekül alkalmazható a Wok serpenyő, indukciós, gáz, elektromos, valamint kerámia lapon egyaránt.

Az átmérője 32 cm, fogantyúja fa, illetve felakasztható végződéssel. Ajándéknak is megfelel, a süti-főzni szerető hölgyek biztosan örülnének egy ilyennek. A megrendelés menete igazán egyszerű és gyors, a kiszállítására sem kell sokat várni. Amennyiben minőségi darabot akar vásárolni, akkor mindenképpen a Wok serpenyőre essen a választása!

spacer