zuhany

Zuhany a felgyorsult világban

Néha nagyon jólesik elmerülni egy nagy kád forró vízben és áztatni magunkat, amíg minden stressz és feszültség távozik a tagjainkból. Azonban a hétköznapokban erre nem igazán nyílik lehetőség, mert már az is jó, ha reggel van idő beállni a zuhany alá néhány percre indulás előtt vagy este, mielőtt beájulnánk az ágyba.

Éppen ezért, a zuhanyzófülke akkor is helyet kaphat a fürdőszobában, ha van kád, mert biztosan többször fog használatba kerülni, mint ahányszor sort tudunk keríteni egy habfürdőzésre. Ha pedig csak egy zuhany fér el, akkor sincs gond, hiszen sokan nem is igénylik a nyakig érő vízben való fürdést, hanem inkább a tusolás mellett teszik le a voksukat.

Manapság egyébként is olyan modern fülkék kaphatóak, amelyek igazi élménnyé tudják tenni azt a rövid időt is, amit a zuhany alatt töltünk, így ez is bőven elég a feltöltődéshez, relaxáláshoz, amellett, hogy a tisztálkodás mindenképpen egyszerűbb és talán higiénikusabb is ebben, mint a kádban. Tehát bátran dönthetünk a zuhany mellett, mert minden igényünket ki tudja elégíteni.

Print Friendly, PDF & Email
spacer

Leave a reply